حبوبات داریا
خانه / حبوبات / لوبیا / لوبیا سفید / مدت زمان پخت و خیساندن لوبیا سفید

مدت زمان پخت و خیساندن لوبیا سفید

آیا با مدت زمان پخت و خیساندن انواع لوبیا و حبوبات مانند لوبیا سفید آشنا هستید؟ آیا آن را رعایت می کنید؟ این زمان به چه دلیل است؟ آیا این حبوبات با حرارت مواد مغذی شان را از دست می دهند؟
برای حبوبات مختلف، قبل از این که پخت انجام شود، باید عملیات خاصی انجام داد؟ مشخصات حبوبات و این که چه مدت زمان برای پخت و خیساندن نیاز دارند، آیا در کیفیت و مرغوب بودنشان موثر است؟
مسلماً مواد غذایی مختلف برای این که بهتر پخته شوند، و این که برخی مشخصات منفی در آن ها از بین برود، نیاز به عملیاتی دارند؟
مثلاً می دانید که حبوبات دارای نفخ زیادی هستند و همین نفخ زیاد، معده را اذیت می کند و برخی افراد از خوردن حبوبات خود را محروم می کنند.
لوبیا سفید از جمله پر مصرف ترین حبوباتی است که باید نفخش گرفته شود و روشی متدوال برای این منظور این است که قبل از پخت خیسانده گردند. مدت زمانی که لوبیا سفید را می خیسانند در حدود ۱۲ ساعت و یا حداقل ۱۰ ساعت می باشد.

زمان پخت انواع لوبیا

در صورتی که انواع لوبیا سفید در فاصله بین ۷۰ دقیقه تا ۱٫۵ ساعت کاملاً پخته می شوند. برخی ارقام لوبیا ممکن است کمتر زمان نیاز داشته باشند تا کاملاً بافت نرم پیدا کنند. مثلاً لوبیا قرمز ۴۵ یا نهایت ۵۰ دقیقه. این دانستن مدت زمان خیساندن و پخت حبوبات سبب خواهد شد تا بهتر بتوانید زمان خود را برای تهیه غذا و سایر کار ها تنظیم کنید.اما در مورد این که مواد مغذی حبوبات چه می شود؟ باید بگوییم که ناگزیر به پخت حبوبات هستیم و این یعنی هر چقدر حرارت کمتر و سرعت پخت بیشتر باشد، خواص حبوبات هم بیشتر حفظ خواهد شد. با کندن پوست حبوبات هم می توان از نفخ آن جلوگیری کرد.

خیساندن لوبیا سفید

منبع: حبوبات ایران

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
فرود حیدری
شماره موبایل: 09127496597
پست الکترونیکی: Dariatrade1@gmail.com

مطلب پیشنهادی

قیمت عمده لوبیا سفید

قیمت عمده لوبیا سفید در ایران

جهت دریافت قیمت عمده لوبیا سفید (فاصولیا) در ایران جدول قیمتی زیر را مطالعه نمایید. …

دیدگاهتان را بنویسید

کانال تلگرام کلیک کنید">تماس واتس اپ
حبوبات داریا